četvrtak, 2. veljače 2017.

Što žene ne vole kod muškaraca

Što žene ne vole kod muškaraca


Vitez na bijelom konju, pravedan, častan, hrabar… Treba li još nešto dodati? Nije teško pogoditi kako se radi o mašti većine djevojaka, ali i žena. Iako mnoge od njih ne žele priznati da očekuju od muškarca vrijednosti koje su se nekada davno njegovale, očito je kako bi svaki muškarac trebao u sebi imati barem mali dio tradicije.

Nema ništa loše u tome ako ste malo romantični i povremeno maštate o voljenom muškarcu koji vas poput viteza spašava iz neugodnih situacija. Bilo da svog odabranika vidite kao junaka ili mangupa nije važno, ono što se računa i što se ne smije zaboraviti je da bude pošten prema vama i da vas cijeni.

Što žene zapravo ne vole kod muškaraca i sa čime ćete ih sigurno odbiti? Lijepo je znati da imaš nekoga na koga se uvijek možeš osloniti i tko će ti pomoći kada treba. Oslonac nam je svima potreban i isto tako osoba s kojom uvijek možete razgovarati.

Žene žele pored sebe imati muškarca koji će ih uvijek rado saslušati, ne da ju savjetuje cijelo vrijeme nego da ju samo sluša. Malo koja žena želi pored sebe partnera koji će joj cijelo vrijeme htjeti pametovati i ne dozvoliti da iznese svoje mišljenje.

Umijeće zavođenja… Da i to je važno jer koliko se god to nekim muškarcima činilo nepotrebno, žene žele biti zavedene uz pomoć predigre. Većini je odbojno kada se susretnu s muškarcem koji želi odmah seks, za razliku od onih koji će ženi pokazati da ju žele upoznati u potpunosti prije nego nešto poduzmu.


Žene ne vole muškarca koji ne pokazuje zanimanje tijekom razgovora. Ponekad nije dovoljno samo kimati glavom, dobro je dodati tu i tamo koju misao kako bi ona znala da ste prisutni i da joj zaista pokušavate pomoći.

Nije dobro ako tijekom vođenja ljubavi ne slušate tijelo svoje partnerice. Najbolje je tijekom razgovora iskreno popričati o tome što tko voli i tako izbjeći neugodne situacije da ne bi druga polovica pomislila kako ste sebični.

U vezi je potrebno biti spreman na kompromise i razgovore jer samo tako se mogu na vrijeme ispraviti nesporazumi i ono najvažnije, biti spreman slušati i cijeniti osobu koju imaš.

Nema komentara:

Objavi komentar