Domace Kobasice
Sastojci
4 kgr. Teleca udina-
2 kgr. svinska udina
2 kgr. svinska slanina
100 gr. crvena papar-bukovac
130 gr. so
600 gr. crni luk-praziluk
malo-po zelji nane
malo-po zelji bosiljak
2 pak. mleveni crn papar
200 gr. sitnu soju
10 metara svinska creva
Priprema
1.
Meso treba biti samleveno jedan put na masinu za mesa ili da to uradite u mesarnici, takodje i slaninu. Crni luk ili praziluk izblendirajte u blender onda dodajte u meso sve zacine i prije nakvasenu i zatim ocedenu od vode soje i sve dobro mesite ,uradite male loptice od mesa namestite crevo na inku od masine i pravite kobasice.
![](https://coolinarika-cdn.azureedge.net/image/domaca-kobasica-c237c8be0172e1a2474d0b4303f4c0b7_view_l.jpg?v=2)
2.
Susite ih nekoliko dana ili odvedite ih na dimljenje.
Nema komentara:
Objavi komentar