srijeda, 1. veljače 2017.

Što pokloniti muškarcima

Što pokloniti muškarcima


Ženama je ponekad vrlo teško odabrati savršeni poklon za svog muškarca. Slijedi nekoliko ideja i korisnih savjeta što možete kupiti svom muškarcu i iznenaditi ga kako treba. Sve što ima veze sa tehnologijom je zapravo dobrodošlo i predstavlja poklon iz snova svakome muškarcu.

Spravice (gadgeti, tehnika, uređaji…)

Stereotip je točan: obožavaju tehnologiju. Pobrinite se da je kvalitetna i što modernija. Nove gadgete vole pokazivati svojim prijateljima, vole otkrivati što sve s njima mogu napraviti i vole ih koristiti. Tu se prije svega misli na IPod, MP4/MP5 playeri, USB memorijske stickove, digitalni okvir za slike…

Pod dobrim poklonom isto se tako misli i na razne spravice oko kojih se trebaju potruditi u smislu da ih moraju prije svega složiti, kako bi u njima mogli uživati.


Razni dodaci

U slučaju da je vaš dragi opsjednut s autima, potrudite se saznati što točno voli, odnosno što bi htio imati u svom limenom ljubimcu. Ako je veliki ljubitelj glazbe, potražite nešto korisno što će mu možda pomoći oko sviranja gitare.

Audio-vizualno


Svaki muškarac sanja o savršenom sound sistemu i kristalno jasnom high definition flat screen televizoru veličine omanjeg kino platna. Npr poklon bon u dućanu gdje postoje takve stvarčice pravi je put prema sreći vašeg muškarca.

Razne sitnice za kompjuter

Poznato je kako muškarcima uvijek nedostaje mjesta na kompjuteru ponajviše jer ga je natrpao brojnim zabavnim sadržajem, zbog kojeg sada ne može možda instalirati novi program. Pokušajte s vanjskim hard diskom.

Odjeća za slobodno vrijeme ili možda posao

Unatoč tome što su žene te koje vole novi komad odjeće, ni muškarci ne zaostaju previše. Naime iznenadile biste se koliko muškarci vole dobiti možda novu košulju, majicu, ili čak bokserice.

Nema komentara:

Objavi komentar